Menu
Your Cart

Angeleye

Merk: Angeleye
Witte rookmelder op netstroom (SW1-EUT) met testknop. De FireAngel rookmelder heeft een continue indicatie, werkt op netstroom maar kan niet gekoppeld worden. Wanneer de rookmelder rook detecteert geeft de melder een signaal van 85 decibel af. De beleving van 85 decibel is 'zeer hinderlijk' en is te..
€ 49,99
Excl. BTW:€ 41,31
Merk: Angeleye
De AngelEye koolmonoxidemelder CO-AE-9B-BNL is een lichtgewicht CO melder en is ideaal voor in huis en op vakantie. Deze melder waarschuwt als er hogere waarden koolmonoxide in de lucht zitten met een luid alarm van 85 decibel. Eenvoudige en snelle installatie, zie gebruikshandleiding voor correcte ..
€ 47,99
Excl. BTW:€ 39,66
Merk: Angeleye
AngelEye by FireAngel combineert de nieuwste technologie en ontwerpen tot een high performance security geheel met gebruiksvriendelijke producten die passen in elk interieur. ‍Met een geluidsniveau van 85dB is deze rookmelder goed te horen in het geval van rookvorming. Voorzien van Smart Silence ..
€ 21,99
Excl. BTW:€ 18,17
Merk: Angeleye
Het gecertificeerde brandblusdeken is geschikt voor allerlei soorten brandjes in en om het huis snel te doven. Het deken is echter niet geschikt voor frituur- en vetbranden. Wordt geleverd in een plastic houder, afmeting 1 x 1 meter...
€ 21,99
Excl. BTW:€ 18,17
Merk: Angeleye
De batterij gevoede aardgasmelder van AngelEye by FireAngel is ontworpen om brandbaar aardgas te detecteren voordat het gevaarlijke niveaus bereikt. Geschikt voor wandmontage of als vrijstaand draagbaar apparaat. Inclusief 2 AA lithium batterijen. Garantie en levensduur batterijen 5 jaar. Product..
€ 49,99
Excl. BTW:€ 41,31
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5