Menu
Your Cart

Fietsgereedschap

Merk: Dresco
De Tyre Leaks biedt uitkomst bij een lekke band onderweg. Met behulp van de handige spuitbus dicht u lekke banden en pompt u ze ermee op. De Tyre Leaks is daarmee een must voor iedereen die vaak onderweg is. De spuitbus is handig mee te nemen en makkelijk te hanteren. Kortom, met de Tyre Leaks heeft..
€ 9,99
Excl. BTW:€ 8,26
Merk: Dresco
Solutie 30 ml Simson...
€ 3,99
Excl. BTW:€ 3,30
Merk: Dresco
Solutie 10 ml Simson...
€ 3,49
Excl. BTW:€ 2,88
Merk: Dresco
Ultieme reparatiedoos voor onderweg. Deze reparatiedoos bevat vele extra’s. De inhoud is goed voor ruim 10 plakbeurten. De Simson reparatiedoos Select is gevuld met: 3 kunststof bandenlichters. Simson SF solutie 10 ml. Markeerkrijtje. Normaal ventiel inclusief moer en stofdop. Knippleister 50..
€ 12,99
Excl. BTW:€ 10,74
Merk: Dresco
Reparatiedoosje gevuld met: ventielslang, solutie, vierstrip plakkers, knippleister, waterproof schuurpapier, buitenbandplakker en drie metalen bandenlichters. Handig voor het repareren van nagenoeg alle fietsen met een stalen velg. Inhoud goed voor ruim 12 plakbeurten!..
€ 6,99
Excl. BTW:€ 5,78
Merk: Kroon
Witte Vaseline. Zuurvrij...
€ 3,69
Excl. BTW:€ 3,05
Merk: Kroon
Een technologisch hoogwaardig smeermiddel. Werkt sterk vuilafstotend en heeft een goed smerend effect en zorgt voor een goede bescherming van de fietsonderdelen. Geschikt voor derailleur en kettingen. Productkenmerken: Voor behoud van uw ketting en derailleur Bevordert de levensduur..
€ 5,99
Excl. BTW:€ 4,95
Merk: Kroon
Universeel smeermiddel met P.T.F.E. toevoegingen. Geschikt voor het smeren van gereedschappen, scharnieren, kabels, lagers, kettingen enz. Anti-corrosie middel. Verwijdert vocht en vuil van elektrische contacten en aansluitingen. Zonder drijfgas...
€ 12,29
Excl. BTW:€ 10,16
Merk: Kroon
Kleur- en reukloos. Beschermingsmiddel tegen roest, vuil en vocht, met goede smeereigenschappen. Voor bewegende delen die in direct contact met vocht komen...
€ 9,69
Excl. BTW:€ 8,01
Merk: Kroon
Hoogwaardig smeermiddel voor de smering van uw fiets. Beschermt tegen corrosie en slijtage...
€ 4,25
Excl. BTW:€ 3,51
Merk: Kroon
Poetsolie is een reinigings- en poetsproduct met goede roestbeschermende eigenschappen. Het beschermt en onderhoudt de lak van fietsen, bromfietsen en motoren...
€ 3,99
Excl. BTW:€ 3,30
Merk: Kroon
SMO 1830 is een minerale naaimachineolie die hoofdzakelijk bestaat uit een mengsel van verzadigde paraffinische en cyclo-paraffinische koolwaterstoffen. Door een intensieve raffinagebehandeling is deze olie zuurvrij en praktisch kleur- en reukloos. Door de hoge zuiverheid is het product voor vele do..
€ 4,25
Excl. BTW:€ 3,51
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 37
Fietsgereedschap, Fiets, accessoires