Menu
Your Cart

Hg (hagesan)

HG 3-pack Schimmelreiniger Vetweg en Superkracht toiletreiniger
-44 %
Merk: Hg (hagesan)
Mega voordeel pakket HG 3-pack Schimmelreiniger Vetweg en Superkracht toiletreiniger...
€ 10,00 € 17,97
Excl. BTW:€ 8,26
Merk: Hg (hagesan)
HG schoendeo is speciaal ontwikkeld om transpiratiegeur in schoenen effectief te neutraliseren en de schoenen voor lange tijd weer een aangenaam frisse geur te geven. De schoenverfrisser van HG is geschikt voor alle soorten stinkende schoenen, stinkende sportschoenen en sneakers. Neutraliseert..
€ 6,89
Excl. BTW:€ 5,69
Merk: Hg (hagesan)
HG wasmiddel tegen stinkende sportschoenen verwijdert stank effectief uit sportschoenen, waardoor ze weer heerlijk fris gaan ruiken. HG stinkende sportschoenen is geschikt voor sneakers, voetbal-, tennis-, jogging- en andere sportschoenen. Deze schoenen worden namelijk vochtig door het transpireren ..
€ 6,35
Excl. BTW:€ 5,25
Merk: Hg (hagesan)
HGX spray tegen houtworm is een effectief middel voor het bestrijden van houtworm en andere hout aantastende insecten zoals de huisboktor en spinthoutkever. Dankzij dit houtwormbestrijdingsmiddel is houtworm bestrijden uiterst eenvoudig. Tegen houtworm, huisboktor en spinthoutkever Voorkomt ..
€ 13,99
Excl. BTW:€ 11,56
Merk: Hg (hagesan)
HGX spray tegen vlooien bestrijdt vlooien in huis direct, snel en effectief. Vlooien bestrijden is met behulp van onze anti vlooien spray zo opgelost. Daarnaast kan het ook gebruikt worden als preventief middel om een plaag te voorkomen. Uiterst effectieve anti vlooien spray 4 – 6 weken werk..
€ 10,95
Excl. BTW:€ 9,05
Merk: Hg (hagesan)
HGX spray tegen wespen is een uiterst effectief middel voor het bestrijden van wespen in huis. Na gebruik van onze wespenspray heeft u voor lange tijd geen last meer van wespen! Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Uiterst effectief bestrijdingsmiddel 4 – 6 weken werkz..
€ 12,59
Excl. BTW:€ 10,41
Merk: Hg (hagesan)
Kachelzwart geeft een diepe zwarte glans aan kachels en andere voorwerpen van staal. Vernieuwt en beschermt...
€ 21,25
Excl. BTW:€ 17,56
Merk: Hg (hagesan)
Alhoewel vogels ook niet vrijuit gaan, is atmosferisch vuil de grootste boosdoener als het gaat om vervuiling van onder andere het zonnescherm, het markies, het dekzeil, de parasol of de tent. HG zonnescherm-, dekzeil- en tentenopfrisser is de ideale oplossing om de vervuilde oppervlakken van deze v..
€ 5,99
Excl. BTW:€ 4,95
Merk: Hg (hagesan)
Met HG zijdeglans polish (HG golvpolish) wordt een zeer dunne film aangebracht. Hierdoor worden de pori..
€ 11,75
Excl. BTW:€ 9,71
Merk: Hg (hagesan)
HGX tegen ongedierte kunt u overal spuiten waar u last heeft van ongedierte. Het product ruikt en vlekt niet en is 6 tot 8 weken werkzaam. HGX spray tegen ongedierte werkt effectief tegen vlooien, kakkerlakken, mieren en bedwantsen en ander ongedierte met veel poten. De bus goed schudden voor gebrui..
€ 11,69
Excl. BTW:€ 9,66
Merk: Hg (hagesan)
HGX spray tegen mieren bestrijdt de mieren tot in het nest. Natuurlijk kunnen ook de looppaden en andere plaatsen waar de mieren voorkomen behandeld worden. HGX spray tegen mieren werkt snel en langdurig. De bus goed schudden voor gebruik. De beste resultaten worden verkregen, indien de mierennesten..
€ 10,95
Excl. BTW:€ 9,05
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 115
(hagesan)