Menu
Your Cart

Deurhorren DHZ pakketten

Merk: Hamstra
De Hamstra magneethor Ultra heeft een standaard maat en is eenvoudig in te korten zodat deze op bijna elk type deur geplaatst kan worden. De mageneethor is te gebruiken bij naar binnen en buiten draaiende deuren. Zonder extra handelingen kun je door de hor heenlopen. Door middel van magneetstrips va..
€ 41,50
Excl. BTW:€ 34,30
Merk: Hamstra
De lamellenhor voor deuren Ultra heeft een standaard maat en is eenvoudig in te korten. Deze hor is te gebruiken bij naar binnen en buiten draaiende deuren. De lamellenhor voor deuren Ultra is een eenvoudige maar doeltreffende lamellenhor. De fiberglass gaaslamellen zijn voorzien van verstevigde ..
€ 24,50
Excl. BTW:€ 20,25
Merk: Hamstra
De vaste hor voor deuren Ultra is een doordacht ontwerp en gericht op de doe-het-zelver. In een paar stappen heb je een stevige, mooi ogende hor voor deuren in elkaar gezet. Voorzien van verstevigde tussenprofielen en een schopplaat met snelle en stevige bevestiging. Deze hor kan eenvoudig op het ko..
€ 110,00
Excl. BTW:€ 90,91
Merk: Hamstra
Geschikt voor deuropening van 201.5cm   Compleet pakket voor het samenstellen van een vaste hordeur.Voor bescherming tegen muggen, vliegen en andere insecten.Voorzien van stevige schopplaat, magneetsluiting en sterk insectenwerend gaas.Voor naar binnen- en buitendraainde deuren.Snel en gemakkelijk..
€ 91,45
Excl. BTW:€ 75,58
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4
Deurhorren, DHZ, pakketten