Menu
Your Cart
BSI

BSI

Merk: BSI
Deze val geeft een elektrische schok zodra de muis of rat de val binnenloopt, waarna direct een tweede schok volgt om resultaat te garanderen. Doordat de val schokken met hoge spanning afgeeft zal het direct dodelijk zijn voor muizen en ratten en voorkomt het onnodig lijden Productkenmerken: ..
€ 42,95
Excl. BTW:€ 35,50
Merk: BSI
Ecologische, snelwerkende spray om marters mee te verjagen. Spuit BSI anti-marterspray op bijvoorbeeld bekabeling, leidingen en isolatie of andere plekken waarvan je denkt dat martens er schade kunnen aanrichten. Herhaal dit om de 1 tot 3 dagen om ervoor te zorgen dat de marters niet terugkomen. BSI..
€ 12,50
Excl. BTW:€ 10,33
Merk: BSI
Wild afweer van BSI is een 100% natuurlijk afweermiddel tegen wilde dieren, zoals fazanten, reeën, hazen en konijnen. Door het afweren van wilde dieren kun je voorkomen dat zij schade aanrichten. De strooikorrels hebben een sterke afwerende geur en een langdurige werking. De strooikorrels moeten in ..
€ 11,95
Excl. BTW:€ 9,88
Merk: BSI
Mollen-vrij is een diervriendelijk middel om mollen uit de tuin te weren. Dit granulaat geeft een geur af waar mollen niet van houden waardoor ze deze plekken zullen mijden. Het granulaat is volledig ecologisch en niet schadelijk voor mens. dier en milieu. BSI Mollen-vrij granulaat kan eenvoudig in ..
€ 15,95
Excl. BTW:€ 13,18
Merk: BSI
BSI Hot Exit is een sterke spray op basis van rode pepers. Dit middel kan gebruikt worden om honden en katten te weren uit de tuin. De sterke geur geeft een nare prikkeling waardoor dieren de behandelde plaatsen en objecten zullen mijden. Productkenmerken: Uniek en krachtig katten- & honden..
€ 11,95
Excl. BTW:€ 9,88
Merk: BSI
Kat en hond-weg korrels. Weert katten en honden af en voorkomt bevuiling op de behandelde plaatsen. Voor zowel rechtopstaande als vlakke behandeling. Strooi de korrels op veel voorkomende plaatsen waar de overlast plaats vindt. Door contact met de behandelde oppervlakte ontstaat een tijdelijke irrit..
€ 11,95
Excl. BTW:€ 9,88
Merk: BSI
Met de Stop-Spray kunnen specifieke plaatsen zoals vuilniszakken, opritten, paden, tuinen en schuttingen behandelen en beschermen tegen katten en honden. Deze zullen een tijdelijke irritatie ervaren als ze contact maken met het behandelde oppervlak. Daardoor zullen de plaatsen gaan vermijden. De spr..
€ 11,95
Excl. BTW:€ 9,88
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7