Menu
Your Cart

Ladenkasten

Merk: Skandia
Skandia metalen ladenkast met 8 laden, ook wel organiser of assortimentkast genoemd. Laden zijn voorzien van een etiketraampje en zijn transparant, waardoor de inhoud makkelijk te herkennen is. Twee middelhoge ladenkasten op elkaar zijn praktisch even hoog als één hoge ladekasten. Met 8 middelgrote ..
€ 27,90
Excl. BTW:€ 23,06
Merk: Skandia
Skandia metalen ladenkast 60 laden. Ook wel organiser of assortimentkast genoemd. Hoogte hoogmodel: 551 mm. Laden zijn voorzien van een etiketraampje en zijn transparant, waardoor de inhoud makkelijk te herkennen is. Twee middelhoge ladenkasten op elkaar zijn praktisch even hoog als één hoge ladekas..
€ 55,00
Excl. BTW:€ 45,45
Merk: Skandia
Skandia metalen ladenkast 48 laden. Ook wel organiser of assortimentkast genoemd. Hoogte hoogmodel: 551 mm. Laden zijn voorzien van een etiketraampje en zijn transparant, waardoor de inhoud makkelijk te herkennen is. Twee middelhoge ladenkasten op elkaar zijn praktisch even hoog als één hoge ladekas..
€ 48,75
Excl. BTW:€ 40,29
Merk: Skandia
Skandia metalen ladenkast 30 laden. Ook wel organiser of assortimentkast genoemd. Hoogte middelhoog : 282 mm. Laden zijn voorzien van een etiketraampje en zijn transparant, waardoor de inhoud makkelijk te herkennen is. Twee middelhoge ladenkasten op elkaar zijn praktisch even hoog als één hoge ladek..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 24,75
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4
Ladenkasten, Opbergen, Transport