Menu
Winkelwagen

Over Ons

Bouwkern.com Online

Bouwkern.com is al jaren een begrip online en heeft al tienduizenden klanten naar tevredenheid bediend tijdens het verbouwen, het klussen, slopen en zelfs tijdens het inrichten van een woning of kantoor. Mocht je toch nog vragen hebben dan horen wij dat graag. Wij leggen maar al te graag uit hoe we werken en hoe we onze klanten de beste service bieden!


Bouwkern H. Hamstra B.V. 


Wij hebben een uitgebreid assortiment in bouwmaterialen, bekijk veel van onze producten nu online. Wij bieden kennis van zaken samen met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.


Vuurwerk Gorredijk 


Bij Vuurwerkmania Nederland ben je aan het goede adres voor het grootste en goedkoopste online vuurwerk assortiment van onder andere vuurwerkpakketten, cakeboxen, compoundboxen en natuurlijk al het jeugd vuurwerk!


Niet alleen biedt Vuurwerkmania Nederland jou een breed assortiment aan vuurwerk, maar ook nog eens het aller zwaarste vuurwerk van Nederland. Met merken als Big X, Meisterwerk, Geisha en Pyrorebels.

Vuurwerkmania Nederland biedt in elk prijssegment het mooiste, beste en veiligste vuurwerk aan. Dat houdt vanzelfsprekend ook in: zoveel mensen, zoveel wensen! Daarom heeft Vuurwerkmania Nederland ook in 2022 een assortiment voor iedereen, van de grootste cakeboxen tot de sterretjes voor de kleintjes en alles wat daar tussen zit.