Menu
Winkelwagen

Bestrijdingsmiddelen

Merk: Luchs
Traditionele klassieke houten klapval voor muizen, origineel luchs. Muizenval gemaakt van beukenhout met aashouder en staalveer met een hoge slagkracht. Ook na veelvuldig gebruik blijft de slag krachtig...
€ 0,89
Excl. BTW:€ 0,74
Merk: Round-up
Snelwerkende onkruidbestrijder zonder glyfosaatConcentraat contactherbicide op basis van pelargonzuurBestrijdt snel en effectief alle onkruidZichtbaar resultaat na 3 uur (afhankelijk van het weer)Werkt ook tegen mosZaaien en planten is al mogelijk één dag na de toepassingMet een verpakking van 900 m..
€ 56,95
Excl. BTW:€ 47,07
Merk: Bo Cleaner
Schoonmaakazijn is geschikt voor het reinigen van bijvoorbeeld vloerkleden, tapijten, koffiezetapparaten, douchekoppen en kranen. Ook geschikt voor het opfrissen van textielkleuren en het verwijderen van vliegen en muggen op gladde oppervlakken. Verdun 100 ml schoonmaakazijn met 1 liter water...
€ 3,49
Excl. BTW:€ 2,88
Merk: BSI
Deze val geeft een elektrische schok zodra de muis of rat de val binnenloopt, waarna direct een tweede schok volgt om resultaat te garanderen. Doordat de val schokken met hoge spanning afgeeft zal het direct dodelijk zijn voor muizen en ratten en voorkomt het onnodig lijden Productkenmerken: ..
€ 42,95
Excl. BTW:€ 35,50
Merk: BSI
Ecologische, snelwerkende spray om marters mee te verjagen. Spuit BSI anti-marterspray op bijvoorbeeld bekabeling, leidingen en isolatie of andere plekken waarvan je denkt dat martens er schade kunnen aanrichten. Herhaal dit om de 1 tot 3 dagen om ervoor te zorgen dat de marters niet terugkomen. BSI..
€ 12,50
Excl. BTW:€ 10,33
Merk: BSI
Wild afweer van BSI is een 100% natuurlijk afweermiddel tegen wilde dieren, zoals fazanten, reeën, hazen en konijnen. Door het afweren van wilde dieren kun je voorkomen dat zij schade aanrichten. De strooikorrels hebben een sterke afwerende geur en een langdurige werking. De strooikorrels moeten in ..
€ 11,95
Excl. BTW:€ 9,88
Merk: BSI
Mollen-vrij is een diervriendelijk middel om mollen uit de tuin te weren. Dit granulaat geeft een geur af waar mollen niet van houden waardoor ze deze plekken zullen mijden. Het granulaat is volledig ecologisch en niet schadelijk voor mens. dier en milieu. BSI Mollen-vrij granulaat kan eenvoudig in ..
€ 15,95
Excl. BTW:€ 13,18
Merk: BSI
BSI Hot Exit is een sterke spray op basis van rode pepers. Dit middel kan gebruikt worden om honden en katten te weren uit de tuin. De sterke geur geeft een nare prikkeling waardoor dieren de behandelde plaatsen en objecten zullen mijden. Productkenmerken: Uniek en krachtig katten- & honden..
€ 11,95
Excl. BTW:€ 9,88
Merk: BSI
Kat en hond-weg korrels. Weert katten en honden af en voorkomt bevuiling op de behandelde plaatsen. Voor zowel rechtopstaande als vlakke behandeling. Strooi de korrels op veel voorkomende plaatsen waar de overlast plaats vindt. Door contact met de behandelde oppervlakte ontstaat een tijdelijke irrit..
€ 11,95
Excl. BTW:€ 9,88
Merk: BSI
Met de Stop-Spray kunnen specifieke plaatsen zoals vuilniszakken, opritten, paden, tuinen en schuttingen behandelen en beschermen tegen katten en honden. Deze zullen een tijdelijke irritatie ervaren als ze contact maken met het behandelde oppervlak. Daardoor zullen de plaatsen gaan vermijden. De spr..
€ 11,95
Excl. BTW:€ 9,88
Merk: Bayer
Frap lokstation is hervulbaar en bestemd voor de bestrijding van huismuizen in droge en vochtige ruimten. Het voorverpakte lokstation bevat twee sachets met ieder 10 g soft block (zachte pasta). Het lokstation is voorzien van een sleutel. Productkenmerken: Effectief in droge en vochtige omg..
€ 9,99
Excl. BTW:€ 8,26
Merk: Hg (hagesan)
HGX spray tegen houtworm is een effectief middel voor het bestrijden van houtworm en andere hout aantastende insecten zoals de huisboktor en spinthoutkever. Dankzij dit houtwormbestrijdingsmiddel is houtworm bestrijden uiterst eenvoudig. Tegen houtworm, huisboktor en spinthoutkever Voorkomt ..
€ 13,99
Excl. BTW:€ 11,56
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 53