Menu
Winkelwagen

Lijmen en Metselen

Merk: Eurocol
Producten van Ardex staan bekend om de superieure kwaliteit, soepele verwerking, snelle droging en uitharding (dus tijdswinst) en unieke producteigenschappen. A950 is een universele cementgebonden uitvlakmortel voor droge en natte binnenruimtes die ongeacht de laagdikte, na 3 uur te betegelen is en..
€ 61,00
Excl. BTW:€ 50,41
Merk: Eurocol
Poedertegellijm voor het verlijmen van keramische wand- en vloertegels, mozaïek en vlak natuursteen op vormvaste steenachtige ondergronden...
€ 17,99
Excl. BTW:€ 14,87
Cellenbetonlijm 20kg is ideaal voor het verlijmen van cellenbetonblokken. Alleen water toevoegen en u kunt van start. Weerbestendig Hechtend Wit van kleur..
€ 13,95
Excl. BTW:€ 11,53
Merk: Knauf
Knauf bouw en tegellijm Poedermateriaal op cementbasis, veredeld met kunstharsen en bestand tegen vorst. Voor het in dunbedtoepassing lijmen van keramische tegels, mozaïk, plavuizen, steenstrips e.d., alsook voor het in punt- of strook verlijmen van isolatieplaten. Bij uitstek geschikt op beton, gip..
€ 19,59
Excl. BTW:€ 16,19

 Alleen in de bouwmarkt te koop 

Merk: Knauf
Knauf flexlijm FlexlijmElastische, vorstbestendige en hydraulisch verhardende dunbedmortel.Voor het onder bijzondere belasting lijmen van keramische tegels, mozaiek e.d. Speciaal geschikt bij vloerverwarming, vochtige ruimtes, keukens, tegels op tegels, tegels op spaanplaat en waterdicht verlijmen...
€ 49,99
Excl. BTW:€ 41,31

 Alleen in de bouwmarkt te koop 

Merk: Knauf
Enci Portlandcement CEM I 42,5 N is een grijs cement in de sterkteklasse 42,5. Het is een universeel cement met een heel breed toepassingsgebied in beton en mortel. Er zijn geen bijzondere eisen aan de aanvangssterkte. Portlandcement CEM I 42,5 N is geschikt voor o.a.: - betonvloeren - funderingen -..
€ 7,50
Excl. BTW:€ 6,20

 Alleen in de bouwmarkt te koop 

Merk: Knauf
Mekal is drooggebluste poederkalk. Luchtkalk is één van de oudste binmiddelen door de mens gebruikt in de bouw. En nog steeds, ook na de opkomst van cement, kan goed metsel- en pleisterwerk niet zonder... Mekal in de specie betekent goede verwerkbaarheid en watervasthouden vermogen zonder overdoseri..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22

 Alleen in de bouwmarkt te koop 

Merk: Knauf
Deze metselspecie van Knauf is een mengsel van zand, Portlandcement en toeslagstoffen. Hierdoor kan je de specie gebruiken voor metselwerk waar hoge eisen gesteld worden, zoals funderingen of natte ruimtes.  ..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92

 Alleen in de bouwmarkt te koop 

Merk: Knauf
Metselspecie en kalkmengsel van zand, Portland cement, kalk en toeslagstoffen om te metselen, eventueel stukadoren. Na toevoegen van water gebruiksklaar. 25 kg brengt ca. 15 liter mortel op, in zak.  ..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92

 Alleen in de bouwmarkt te koop 

Merk: Knauf
Dit Turbo beton van Knauf bestaat uit zand, cement en fijn grind. Het mengsel is gebruiksklaar en heeft geen voorbereiding nodig. Hierdoor kan je het beton gebruiken voor een extra snelle plaatsing en bevestiging van palen voor tuinomheiningen, droogmolens, schommels en carports. Daarnaast is dit be..
€ 12,95
Excl. BTW:€ 10,70

 Alleen in de bouwmarkt te koop 

Merk: Knauf
Ondersabelingsmortel voor het onderstoppen van staal- en betonconstructies. Prefab cementgebonden droge mortel op basis van CUR-Aanbeveling 24, krimparmecementgebonden gietmortels. Voldoet aan sterkteklasse K70 en milieuklassen X0, XC4,XD3, XS3, XF4, XA1.  Voor het onderstoppen van staal- en beton..
€ 34,50
Excl. BTW:€ 28,51
Merk: Knauf
Deze metselvoegmortel is een mengeling van gewassen en gekalibreerd zand, Portlandcement, kalkhydraat, waterafstotende middelen en additieven. De mortel is geschikt voor het voegen van metselwerk, gevelstenen, betonblokken en strips, zowel binnen als buiten...
€ 14,99
Excl. BTW:€ 12,39
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 43