Menu
Winkelwagen

Ontstoppen

Merk: Instar
Gootsteenontstopper / Gootsteenplopper met pomp. U heeft geen loodgieter meer nodig voor uw verstopte gootsteen! Het voordeel van dit pompmodel is dat u werkt zonder chemicalien die uw leidingen aantasten en is bovendien ook niet schadelijk voor uw gezondheid. Een ideaal stukje gereedschap voor in h..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Merk: Skandia
Verzinkte veer in kunststofhuis en draairichting. Geschikt voor huishoudelijk en vakgebruik. Verhelpt snel en doeltreffend verstoppingen in de keuken, badkamer en toilet. Deze veer kan men uit de houder trekken en vastzetten voor gebruik. Na gebruik kan men hem d.m.v. het gat in de kunststofbox weer..
€ 14,59
Excl. BTW:€ 12,06
Merk: Skandia
Ontstoppingsveer 5 meter verzinkt VERZINKTE veer voor rioolpijpreiniging met handgreep. Eenvoudig en doeltreffend. De 5 mtr. is voorzien van eindkrullen en voorzien van metalen opbergframe..
€ 20,99
Excl. BTW:€ 17,35
Merk: Skandia
Ontstoppingsveer 3 meter verzinkt VERZINKTE veer voor rioolpijpreiniging met handgreep. Eenvoudig en doeltreffend..
€ 6,99
Excl. BTW:€ 5,78
Merk: Cabere
Zwaar model. Voor huishoudelijk en ambachtelijk gebruik. Verkoperde uitvoering. Met slinger en houten draaigreep...
€ 20,60
Excl. BTW:€ 17,02
Merk: Rothenberger
Zuig/druk ontstopper volgens het luchtpomp principe met waterdruk,voor ontstoppingen aan afvoeren,wastafels,douches,baden enz. Met zwenkbare kop...
€ 23,99
Excl. BTW:€ 19,83
Merk: Cabere
Ontstoppingsveer 5 meter messing Dikte 9mm   Zwaar model. Voor huishoudelijk en ambachtelijk gebruik. Verkoperde uitvoering. Met slinger en houten draaigreep....
€ 46,99
Excl. BTW:€ 38,83
Merk: Plieger
Toepassing Slangset om verstopte afvoer schoon te maken. Bijvoorbeeld van gootsteen of afvoer van wastafel, douchebak, vaatwasser of wasmachine. Eenvoudig aan te sluiten op de kraan. Geen speciaal gereedschap nodig. Werkt op waterdruk. oon te maken. Bijvoorbeeld van gootsteen of afvoer van wastafel,..
€ 24,80
Excl. BTW:€ 20,50
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8