Menu
Winkelwagen

Pur en Isolatieschuimen

Merk: Den Braven
Proby PU2 Foam (handschuim) is een ééncomponent isolatie- en montageschuim speciaal ontwikkeld voor het maken van afdichtingen tussen bouwdelen. Proby PU2 Foam is ontwikkeld voor professioneel gebruik. Toepassing Isolatieschuim. Montageschuim. Professioneel gebruik. Verwerking: Voo..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
Merk: Den Braven
Proby PU1 Foam (pistoolschuim) is een ééncomponent isolatie- en montageschuim speciaal ontwikkeld voor het maken van afdichtingen tussen bouwdelen. Proby PU1 Foam is ontwikkeld voor professioneel gebruik. Toepassing Isolatieschuim. Montageschuim. Professioneel gebruik. Verwerking: ..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
Merk: Den Braven
Gun & Foamcleaner is een product dat speciaal ontwikkeld werd voor de efficiënte inwendige en uitwendige reiniging van schuimpistolen en reiniging van vers gemorst schuim. Toepassing: Reiniging van het pistool na elk gebruik; reiniging van vers gemorst schuim. Eigenschappen: verwijdert al het vers g..
€ 6,69
Excl. BTW:€ 5,53
Merk: Soudal
Een éénkomponent PU schuim in aerosol bus, te gebruiken in combinatie met een doseerpistool. Eigenschappen: - hoge vormstabiliteit (geen krimp of postexpansie), - groot vullend vermogen, - uitstekende hechting op alle materialen(geen PE, PP en PTFE), - hoge isolatiewaarde, thermisch en akoestisch, -..
€ 6,19
Excl. BTW:€ 5,12
Topex Purpistool Semi prof
5-10 Werkdagen
Merk: Topex
Purpistool Semi Prof. Regelbaar, PTFE schroef kop..
€ 23,85
Excl. BTW:€ 19,71
Topex doseerpistool pur
3-5 Werkdagen
Merk: Topex
Purpistool Semi Prof. Regelbaar, Metalen schroef kop..
€ 23,95
Excl. BTW:€ 19,79
Merk: Rubson
rubson mondstukken pur schuim..
€ 3,75
Excl. BTW:€ 3,10
Merk: Rubson
Voor snel en makkelijk dichten, isoleren en vullen van grotere naden, voegen en scheuren, tegen warmteverlies, koude, tocht, geluid en vocht, binnen en buiten toepasbaar..
€ 7,29
Excl. BTW:€ 6,02
Merk: Zwaluw
Doseerpistool Economy Pur. voorzien van schroefdraad, waardoor het eenvoudig op de Zwaluw Pistool Purschuim bevestigd kan worden...
€ 52,50
Excl. BTW:€ 43,39
Merk: Den Braven
Voor het verwijderen en doorspoelen van niet uitgehard PU-schuim in het purschuimpistool en het oplossen van vers purschuim daar waar dit verwijderd dient te worden. Tevens ook toe te passen voor het verwijderen van: verfspatten, was, vet, olie, zelfklevers etc...
€ 9,99
Excl. BTW:€ 8,26
Merk: Den Braven
Zwaluw Pistool Purschuim. Professioneel, duurzaam isolatie- en montageschuim op basis van vochtverhardende polyurethaan dat snel doorhardt en goede hechtingseigenschappen bezit. 100 procent CFK-vrij. Voor binnen en buiten...
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Merk: Simson
Metalen doseerpistool voor purschuim..
€ 89,95
Excl. BTW:€ 74,34
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12