Menu
Winkelwagen

Sierbestating

Een kleine investering, die buitengewoon wordt gewaardeerd. Plaatsing van knikkertegels is dan ook een bijna vanzelfsprekende keuze voor speelplaatsen, woonerven en andere plaatsen waar kinderen buiten spelen. De tegel met de meest dankbare eindgebruikers...
€ 13,99
Excl. BTW:€ 11,56

 Alleen in de bouwmarkt te koop 

Merk: Kijlstra
Verhoogde borders zijn de trend van de laatste jaren. Wist u dat u met deze betonnen rechthoekige stapel blokken uw tuin extra diepte geeft? Tevens kunt u uw beplanting mooi over de muurelementen laten groeien. Met deze robuuste betonnen palissaden blokken maakt u eenvoudig een verhoogde border in u..
€ 3,65
Excl. BTW:€ 3,02
Merk: Kijlstra
Deze betonnen stapelblokken voor verhoogde borders in uw tuin zijn in een speciale trommel oudgemaakt. Met deze extra grote betonnen palisade blokken maakt u eenvoudig een verhoogde border in uw tuin. De palissaden zijn per stuk te bestellen en hebben een afmeting van 15 x 15 x 60 cm. Dankzij de gro..
€ 5,60
Excl. BTW:€ 4,63
Deze isolerende zwarte rubberen tegel van Decor met een afmeting van 50 x 50cm is geschikt voor rondom speeltoestellen, waardoor kinderen veilig kunnen spelen zonder hard op de grond te vallen. De tegel heeft een milieukeurmerk en is TUV getest. De valhoogte bedraagt 0,9 meter en de tegel is gemaakt..
€ 11,99
Excl. BTW:€ 9,91
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4