Menu
Winkelwagen

Smarthome

Merk: Calex
Geniet van de vrijheid en het ruime bereik van deze smart afstandsbediening. Schakel tot 15 apparaten aan of uit en maak het jezelf comfortabel met deze eenvoudig te gebruiken afstandsbediening...
€ 20,99
Excl. BTW:€ 17,35
Merk: Calex
Voel je veilig met de Smart Brand melder in huis. Deze melder waarschuwt je in het geval van rook via de gratis Calex app en live met een geluidsniveau van 85dB. Extra veilig: De sensor gaat 10 jaar mee en geeft tijdig aan wanneer batterijen vervangen moeten worden. Compatibel met Hey Google en Alex..
€ 55,99
Excl. BTW:€ 46,27
Merk: Calex
Gebruik deze sirene met LED-ring als deurbel of als een melding of waarschuwing voor programmeerbare scenario's. Vergroot de mogelijkheden door andere accessoires toe te voegen, zoals de bewegingssensor of de deur / raamsensor...
€ 27,99
Excl. BTW:€ 23,13
Merk: Calex
Voel je veilig waar je ook bent met de Calex Smart deur- en raamsensor. Dit apparaat waarschuwt wanneer het beweging detecteert met behulp van geluid, tekst of licht. Dit is afhankelijk van het ingestelde scenario en aangesloten apparaten of andere accessoires uit de Calex Smart serie. Het kan ook w..
€ 19,99
Excl. BTW:€ 16,52
Merk: Calex
Met deze Calex Smart bewegingssensor voel je je thuis nog veiliger. Door dit product toe te voegen aan je beveiligingssysteem ben je altijd op de hoogte van bewegingen in huis. De bewegingsmelder informeert je wanneer iemand een kamer verlaat of juist binnengaat en heeft een invalshoek van 110 grade..
€ 22,99
Excl. BTW:€ 19,00
Merk: Calex
Uit of thuis, met deze handzame Calex Smart Video Deurbel weet je altijd wie er voor je deur staat! Sluit de deurbel aan met de meegeleverde bedrading (verlengkabel van 3,5 meter) inclusief adapter (+ 1,5 meter kabel) en kijk via je telefoon 24 uur per dag live mee naar wat er voor jouw deur gebeurt..
€ 89,99
Excl. BTW:€ 74,37
Merk: Calex
Met de waterbestendige Smart Camera voor buiten kan je op afstand je huis en terrein in de gaten houden. Kijk live mee of kijk beelden tot 24 uur terug met de gratis Calex app. Ontvang meldingen op je telefoon bij beweging en geniet van hoge beeldkwaliteit en bereik van meer dan 5 meter zowel overda..
€ 75,99
Excl. BTW:€ 62,80
Merk: Calex
Mis niets meer met de handzame mini camera voor in huis. De Mini Smart camera laat je op afstand meekijken in de ruimte waar deze geplaatst is. Ontvang meldingen op je telefoon bij beweging en geniet van hoge beeldkwaliteit en bereik van meer dan 5 meter zowel overdag als 's nachts. Door het kleine ..
€ 42,99
Excl. BTW:€ 35,53
Merk: Calex
Bedien meerdere niet-smart elektrische apparaten en maak ze slim. Sluit tot zes apparaten aan op dit EU stopcontact en bestuur deze met de Calex Smart afstandsbediening of Calex-app. Stel scenario's en timers in voor comfortabel woongenot. Lengte kabel: 1,8meter..
€ 44,99
Excl. BTW:€ 37,18
Merk: Calex
Sluit deze smart powerplug voor EU aan op niet-slimme elektrische apparaten zoals tafellampen, ventilatoren en tv's om ze op afstand of ingestelde tijden te kunnen bedienen. Stel eenvoudig timers in installeer scenario's om je wooncomfort smart en intuïtief te maken. Bediening is via wifi en met de ..
€ 15,99
Excl. BTW:€ 13,21
De AWST-6000 draadloze bewegingsmelder kun je overal in huis monteren, zonder gedoe met installatiedraden. De zender werkt namelijk op batterijen. Met het meegeleverde bevestigingsmateriaal plaats je deze draadloze bewegingsmelder vervolgens op een gewenste positie binnenshuis. Zodra er beweging waa..
€ 29,99
Excl. BTW:€ 24,79
Creëer de juiste verlichting voor elke gelegenheid. Van een boek lezen op de bank tot een gezellig etentje met vrienden, met de ALED-2709 pas je de verlichting eenvoudig aan naar jouw wens. Zo kunt je van elke lamp met een E27 fitting een draadloze dimbare lamp maken.Voordelige oplossingLED lampen v..
€ 19,99
Excl. BTW:€ 16,52
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 20