Menu
Winkelwagen

Tape en Plakband

Merk: Deltafix
Zorgt voor een duidelijke markering zodat klanten, werknemers etc. gepaste afstand kunnen houden.allround tape voor gebruik binnen en buiten.Schoonverwijderbaar tot 4 wekenGebruik van de tape wordt afgeraden bij temperaturen onder de 5°C.Wanneer de tape gebruikt wordt op bepaalde oppervlakken, zoals..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Merk: Benson
Een tape dispenser, plakbandhouder of tapeafroller is een gereedschap, om eenvoudig en snel dozen te sluiten en goederen te bundelen. De tapedispenser is geschikt voor alle standaard rollen PP en PVC verpakkingstape, met een kern van 76 mm, een lengte van 66 meter en rolbreedte van max 50 mm.Specifi..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
Merk: Deltafix
Dit display van Bison bevat 24 krimpen van 2 rollen tape. De Bison Grizzly tape is beestachtig krachtig, extreem duurzaam en weerbestendige PE geëxtrudeerde tape. De tape is in dubbele richting met de hand afscheurbaar. Geschikt voor waterdichte reparatie, versterken en verbinden van allerlei klu..
€ 7,99
Excl. BTW:€ 6,60
Merk: Scley
Smelt Lijm, 0,24mm, Viscose, Resistent tegen Weekmakers, Permanente bevestiging Gemaakt van dikke en duurzame stof, heeft de tape een zeer sterke hechtingskracht. Ideaal voor het verbinden van ruwe oppervlakken, zoals tapijten, met een ongelijk betonnen vloeroppervlak. Een extra tussenstuk maakt ..
€ 3,95
Excl. BTW:€ 3,26
Merk: Bison
Deze zelf fuserende en extreem sterke reparatie Rubber Seal tape van Bison is geschikt voor het direct 100% waterdicht afdichten, beschermen en repareren van alle materialen. Productkenmerken: Direct 100% watedicht Blijvend elastisch en makkelijk verwerkbaar/zelfs onderwater toepasbaar ..
€ 10,49
Excl. BTW:€ 8,67
Deltafix Zelfklevend Magneetband 12mm 2 meter
3-5 Werkdagen
Merk: Deltafix
Voor het makkelijk en flexibel ophangen van spullen...
€ 6,99
Excl. BTW:€ 5,78
Merk: Tesa
Een Tesa® Verstelbare Klevende Spijker voor Behang & Pleisterwerk 2 kg heeft, zoals de naam al aangeeft, een draagkracht tot 2 kg (of 4 kg als je twee spijkers gebruikt). De Verstelbare Klevende Spijkers zijn ideaal voor kwetsbare oppervlakken en textuur binnen. Ze maken het snel en eenvoudig om..
€ 5,99
Excl. BTW:€ 4,95
Merk: Tesa
Deze Tesa® Klevende Spijkers voor Tegels & Metaal hebben een draagkracht tot 2 kg per stuk en met als je er twee gebruikt, kunnen ze twee keer zoveel gewicht dragen. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor gladde en harde oppervlakken zoals tegels, de meeste metalen oppervlakken en glas. Ze zijn een fa..
€ 2,99
Excl. BTW:€ 2,47
Merk: Tesa
Lijsten en decoratie ophangen op kwetsbare oppervlakken doe je in een handomdraai met een Tesa® Klevende Spijker voor Behang & Pleisterwerk. Iedere spijker heeft een draagkracht tot 2 kg (als je twee spijkers gebruikt, krijg je ook twee keer zoveel draagkracht) en vanwege de slimme Powerstrips® ..
€ 4,99
Excl. BTW:€ 4,12
Merk: Tesa
Lijsten en decoratie ophangen op kwetsbare oppervlakken doe je in een handomdraai met een Tesa® Klevende Spijker voor Behang & Pleisterwerk. Iedere spijker heeft een draagkracht tot 0,5 kg (als je twee spijkers gebruikt, krijg je ook twee keer zoveel draagkracht) en vanwege de slimme Powerstrips..
€ 3,29
Excl. BTW:€ 2,72
Merk: Tesa
Deze Tesa® Klevende Spijkers voor Tegels & Metaal hebben een draagkracht tot 3 kg per stuk en met zijn tweeën kunnen ze twee keer zoveel dragen. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor gladde en harde oppervlakken zoals tegels, de meeste metalen oppervlakken en glas. Ze zijn een fantastische manier om ..
€ 3,99
Excl. BTW:€ 3,30
Merk: Tesa
Deze Tesa® Klevende Spijkers voor Tegels & Metaal hebben een draagkracht tot 4 kg per stuk en als je er twee gebruikt, kunnen ze twee keer zoveel dragen. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor gladde en harde oppervlakken zoals tegels, de meeste metalen oppervlakken en glas. Ze zijn een fantastische m..
€ 4,69
Excl. BTW:€ 3,88
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 79