Menu
Winkelwagen

Toiletkranen

Merk: Plieger
De Plieger Start fonteinkraan laag model, wordt gebruikt voor plaatsing op je fontein in het toilet.  Een fonteinkraan heeft alleen een koud water functie. De belangrijkste specificaties: -tijdloze uitstraling -draaiknop -Keramische schijven -1/2" buitendraad aansluiting - Fabrieksgaranti..
€ 29,00
Excl. BTW:€ 23,97
Merk: Plieger
De Plieger Charleston fonteinkraan laag model met kruisknop wordt gebruikt voor plaatsing op je fontein in het toilet.  Een fonteinkraan heeft alleen een koud water functie. De belangrijkste specificaties: -klassieke uitstraling -Keramische schijven -1/2" buitendraad aansluiting - Fabrieks..
€ 35,00
Excl. BTW:€ 28,93
Merk: Plieger
Plieger Flat fonteinkraan chroom..
€ 49,00
Excl. BTW:€ 40,50
Merk: Plieger
De Plieger Shape fonteinkraan met greeploze knop wordt gebruikt voor plaatsing op je fontein in het toilet.  Een fonteinkraan heeft alleen een koud water functie. De belangrijkste specificaties: -moderne uitstraling -eenhendel -Keramische schijven -1/2" buitendraad aansluiting - 5 jaar ga..
€ 45,00
Excl. BTW:€ 37,19
Merk: Grohe
De GROHE Feel toiletkraan met C-uitloop heeft een sobere, slanke vormgeving die past in een modern toilet. Bij dit model is de gangbare greep vervangen door een eenvoudig draaimechanisme aan het eind van de uitloop. Hiermee kun je de kraan open maken en dicht zetten...
€ 157,95
Excl. BTW:€ 130,54
Merk: Plieger
De Plieger Cross fonteinkraan met kruisknop en smalle uitloop wordt gebruikt voor plaatsing op je fontein in het toilet.  Een fonteinkraan heeft alleen een koud water functie. De belangrijkste specificaties: -klassiek design -eenhendel -Keramische schijven -1/2" buitendraad aansluiting - ..
€ 55,00
Excl. BTW:€ 45,45
Merk: Plieger
Mooie en luxe fonteinkraan van het merk Plieger en de serie Lupo. Hoogwaardige kwaliteit en de kraan is vervaardigd uit messing verchroomd metaal. De keramische schijven zorgen voor het goed sluiten en openen van de kraan, kortom deze kraan biedt de nodige luxe voor binnen uw badkamer vanwege de moo..
€ 65,00
Excl. BTW:€ 53,72
Merk: Plieger
De Plieger James Fonteinkraan heeft een klassieke uitstraling en is voorzien keramische schijven en een 1/2 buitendraad aansluiting.Materiaal kraan Messing Montagewijze Blad Basiskleur Chroom Maat aansluiting aanvoer 1/2 KIWA-keur Nee Uitvoering uitl..
€ 43,00
Excl. BTW:€ 35,54
Merk: Plieger
De Plieger Pico fonteinkraan eenhendel met hoge uitloop wordt gebruikt voor plaatsing op je fontein in het toilet.  Een fonteinkraan heeft alleen een koud water functie. De belangrijkste specificaties: -moderne uitstraling -draaibare hoge uitloop -eenhendel -Keramische schijven -3/8" buit..
€ 49,00
Excl. BTW:€ 40,50
Merk: Grohe
De Grohe Feel toiletkraan heeft een vormgeving die past in een modern toilet. Dit model kun je makkelijk te bedienen met de ronde knop. De mousseur is geplaatst onder een hoek waardoor het comfort wordt vergroot...
€ 99,00
Excl. BTW:€ 81,82
Merk: Grohe
De Grohe Costa Trend toiletkraan past in bijna ieder toilet. Dit lage model kun je makkelijk bedienen dankzij de Costa greep met blauwe markering (die aanduidt dat de kraan alleen koud water geeft). De aantrekkelijk geprijsde toiletkraan heeft een gegoten uitloop met mousseur...
€ 45,00
Excl. BTW:€ 37,19
Merk: Grohe
De Grohe Costa Trend toiletkraan past in bijna ieder toilet. Dit hoge model kun je makkelijk bedienen dankzij de Costa greep met blauwe markering (die aanduidt dat de kraan alleen koud water geeft). De aantrekkelijk geprijsde toiletkraan heeft een draaibare buisuitloop met mousseur...
€ 75,00
Excl. BTW:€ 61,98
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 14