Menu
Winkelwagen

Wastafelkranen

keukenmengkraan Pixel Keramisch Plaatwerk..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Merk: Plieger
De Plieger Raya eenhendel wastafelkraan chroom heeft een vierkante vormgeving en wordt bevestigt op je wastafel of bij je waskom. Door zijn moderne vormgeving kan deze wastafelkraan in iedere moderne badkamer of slaapkamer geplaatst worden.  Een wastafelkraan mengt het warme en het koude water to..
€ 64,95
Excl. BTW:€ 53,68
Merk: Plieger
De Plieger Start tweeknops wastafelkraan chroom heeft een tijdloze uitstraling. Deze wastafelkraan kun je plaatsen in iedere badkamer of slaapkamer.  Een wastafelkraan mengt het warme en het koude water tot de gewenste temperatuur. De warmte van het water bepaal je zelf. De belangrijkste speci..
€ 53,00
Excl. BTW:€ 43,80
Merk: Plieger
De Plieger Kai eenhendel wastafelkraan chroom heeft een vierkante vormgeving en wordt bevestigt op je wastafel of bij je waskom. Door zijn moderne vormgeving kan deze wastafelkraan in iedere moderne badkamer of slaapkamer geplaatst worden.  Een wastafelkraan mengt het warme en het koude water tot..
€ 59,00
Excl. BTW:€ 48,76
Merk: Plieger
De Plieger Charleston tweeknops wastafelkraan chroom heeft een klassieke uitstraling en wordt bevestigt op je wastafel of bij je waskom. Deze nostalgische wastafelkraan komt zeker tot zijn recht in de landelijke danwel klassieke badkamer  Een wastafelkraan mengt het warme en het koude water tot d..
€ 79,95
Excl. BTW:€ 66,07
Merk: Plieger
De Plieger Slim wastafelkraan verhoogd wordt voornamelijk gebruikt bij een waskom of wanneer je graag gebruik wilt maken van de hoogte. Deze modern vormgegeven wastafelkraan komt helemaal tot zijn recht in de moderne badkamer of slaapkamer. Met zijn ovale vormgeving kun je deze echt met iedere stijl..
€ 105,00
Excl. BTW:€ 86,78
Merk: Grohe
De GROHE Get wastafelmengkraan met waste past in een moderne badkamer. Dit lage model kun je makkelijk bedienen met een solide metalen greep. De kraan is voorzien van GROHE SilkMove®: grote instelhoek en unieke keramische schijven zorgen voor een comfortabele en nauwkeurige bediening...
€ 119,00
Excl. BTW:€ 98,35
Merk: Grohe
Best slim die GROHE SilkMove® ES technologie waarmee je alleen koud water verbruikt als de hendel in de middenstand staat. Dat bespaart toch mooi op de energiekosten. De hendel voelt soepel en licht in het gebruik. En wil je toch warmer water, draai de hendel gewoon naar links zoals je gewend bent. ..
€ 95,00
Excl. BTW:€ 78,51
Merk: Plieger
De Plieger New Road Wastafelkraan wordt bevestigt op je wastafel of bij je waskom. Deze design wastafelkraan komt zeker tot zijn recht in de moderne badkamer Een wastafelkraan mengt het warme en het koude water tot de gewenste temperatuur. De warmte van het water bepaal je zelf. De belangrijks..
€ 85,00
Excl. BTW:€ 70,25
Merk: Grohe
GROHE SilkMove 35 mm cartouche met keramische schijven instelbare doorstroombegrenzer draaibare buisuitloop met aanslagbegrenzer met mousseur flexibele aansluitslangen trekwaste 1 1/4" GROHE QuickFix snelle en eenvoudige montage koppelingen voor staande montage..
€ 184,99
Excl. BTW:€ 152,88
Merk: Plieger
Plieger kusasi wastafelkraan met waste chroom..
€ 123,95
Excl. BTW:€ 102,44
Merk: Plieger
De Plieger Start éénhendel wastafelkraan heeft een klassiek uitstraling. De wastafelkraan is voorzien van keramische schijven en aansluitslangen met een 3/8" binnendraads aansluiting...
€ 49,00
Excl. BTW:€ 40,50
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 15